Hi daar! Ik ben een

Vintage houten vitrinekast met bobbin accent : 4 zijdes glas

€ 725,00

antieke display 142 h x 58,5 x 58,5

Vintage houten vitrinekast met bobbin accent : 4 zijdes glas

Oude etagere die heeft gediend als tafel display in een bakkerij boven op de winkeltoog om taartjes en gebakjes  te etaleren.  Er is een lampje vooraan bevestigd, deze is werkend, stekker is oude stekker.   Door de hoogte kan dit ook gewoon op de grond staan, deze is aan de 4 zijdes glas (vaak zie je dat bij vitrine de achterzijde houten plaat heeft).  Alle glasplaten zijn nog aanwezig.  Kast heeft geen houtworm en in goede staat. 


Antieke winkel display / glass display 


Neem gerust een kijkje tussen mijn andere items voor meer leuke items

Artikelnummer
6099

Kleinere pakketten worden via Bpost verzonden. Voor het vervoeren van grotere items zoals zetels of kasten doen we beroep op externe transporteurs.

De kosten hangen af van de grootte van het item en de afstand. Dit kan op aanvraag voor je berekend worden. Levering gebeurd enkel gelijkvloers.

Jouw bestelling ophalen bij ITEMZ is altijd gratis.

Hoewel onze items vaak in goede staat verkeren worden ze steeds in gebruikte toestand aangeboden. Gezien deze gebruikte staat en de hogere leeftijd van de items geven wij géén garantie op onze items.

Om de charme van onze vintage en industriële items te bewaren verkopen wij onze items immers graag zo veel mogelijk in de originele staat. Dit kan dus betekenen dat er door de jaren heen gebruikssporen onstaan zijn, iets wat jij als échte vintage liefhebber natuurlijk wel kan waarderen.

Grotere, duidelijk zichtbare gebruikssporen worden uiteraard op de foto's getoond en/of vermeld.

Nog vragen, dit item bezichtigen of kopen?
+32 (0) 478/39.78.43
info@itemz.be
Chat met ons
Alle dagen enkel open op afspraak

Deel dit item via

`;