Retro wabisabi kruk in wishbone stijl

Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl Retro wabisabi kruk in wishbone stijl
Omschrijving
  • Prijs 225€
  • Afmetingen 49cm x 49cm x 108cm
  • Zithoogte 77cm

OmschrijvingDeze kruk is de perfecte mix van hout en rotan. De hoge stoel is inmiddels een echte klassieker geworden door de jaren heen. Het model is gebaseerd op een vintage exemplaar van Hans Wegner, met name de Wishbone Y barkruk.

Deze wishbone geïnspireerde kruk is een perfect weergave van de eenvoud en minimalisme. De wishbone style stoel is erg populair om zijn zogenaamde ''Y'' vorm aan de rugleuning.

Het zitvlak is gevlochten met prachtige papierkoord.

Het frame is gemaakt uit duurzaam materiaal: massief hout, meer bepaald teak hout. We kennen allemaal de houtsoort teak. Wat minder bekend is, is echter dat deze houtsoort zeer sterk is, sterker dan bijvoorbeeld eik. Dit zorgt ervoor dat al onze Sellavie eetkamerstoelen staan voor duurzaamheid.

Het zitvlak is gevlochten met prachtige papierkoord.

Item nummer: 5347

€ 225,00

Nog vragen, dit item bezichtigen of kopen?
+32 (0) 478/39.78.43
info@itemz.be
Chat met ons
Alle dagen enkel open op afspraak

Deel dit item via

Interesse in deze Retro wabisabi kruk in wishbone stijl?

Bel +32 (0) 478/39.78.43 of mail info@itemz.be of Chat met ons

`;