OVER ONS

Met een ware passie voor alles wat te maken heeft met retro en vintage interieurdesign ga ik dag in dag uit op zoek naar de hipste, leukste en meest unieke designstukken. Gewapend met kennis van zaken en geladen met een grote dosis enthousiasme begeef ik me op de vintage, retro of Scandinavische markt om mijn collectie uit te breiden. U merkt het, ik neem je mee op een ontdekkingsreis door verschillende decennia en stijlen.

Hou jij ook van retro en wil jij ook een stijlvolle, karaktervolle inrichting voor je thuis? Ben je al even op zoek naar ‘die’ vintage tafel of dat welbepaald bankstel in Scandinavische stijl? Kijk dan zeker eens rond op de website van Itemz.
Je vindt niet meteen wat je zoekt?Wil je graag eens in het magazijn een kijkje komen nemen? Bel of stuur mij een mailtje voor een afspraak en dan zoek ik met jou mee.

Lincy
xxx

©Schoonpikken fotografie

Vind ons op Facebook

itemz test
×

Bekijk ons actueel aanbod

Onze website geeft je slechts een beeld van het huidige assortiment. Om alle itemz te zien, kun je doorklikken naar onze winkel op 2dehands.be via de onderstaande link.